Uređenje SLUŠAONE – prostora Udruge mladih Moj Buševec

Udruga Moj Buševec dobila je na korištenje od obitelji Zubek prostor nekadašnjeg školskog stana prof. Glavaša, a koji je osamdesetih godina koristila Omladinska organizacija Buševec pod nazivom SLUŠAONA, a služila je za drženje mladih. Udruga Moj Buševec odlučila je dodjeljeni prostor ustupiti udruzi mladih Moj Buševec koja je osnovana u sklopu Udruge Moj Buševec. Pošto je prostor u jako lošem stanju trebat će mnogo truda i financijske potpotre da se prostor obnovi. Radove na obnovi prozora i krovišta smo uspješno zgotovili, a u toku su radovi na obnovi fasade i unutrašnje uređenje. Radove izvode članovi udruge mladih Moj Buševec pod nadzorom Udruge Moj Buševec.
Stoga pozivamo sve koji mogu na bilo koji način pomoći u obnovi prostora jer to mladi Buševca zaslužuju.
Na našoj web stranici nalazi se i broj računa na koji primamo uplate za ovaj projekt. Kod uplate naznačiti ZA MLADE UDRUGE MOJ BUŠEVEC, evo link http://www.moj-busevec.hr/o-udruzi-2/
Udruga Moj Buševec osnovana je prije dvije godine i do sada je organizirala 20 različitih događanja, a financira se isključivo putem donatora kojim se ovim putem zahvaljujemo.

GALERIJA SLIKA