Pomoć obitelji Salamun iz Strašnika, nastavak akcije

 

 

Pomoć obitelji Salamun

 

Poštovani mještani Buševca i svi naši dragi prijatelji,

želimo vas ovim putem obavijestiti o statusu naše zajedničke akcije pomoći potresom nastradalom području. Zahvaljujući vašim i našim donacijama do sada je prikupljeno otprilike 80% potrebnih sredstava za kućanske aparate i namještaj za obitelj gđe. Silvije Galijan Salamun iz mjesta Strašnika, kućni broj 66. Sva prikupljena sredstva nalaze se na posebnom žiro računu gđe. Silvije Galijan Salamun i čekaju da kuća bude dovršena.

Na samom objektu do sada je odrađeno slijedeće: prikupljena je sva dokumentacija o uklanjanju objekta, objekt je uklonjen zajedno s temeljima koji su izvađeni, napravljena je nova projektna dokumentacija, pribavljene sve dozvole, napravljeni su temelji i upravo se montira drvena konstrukcija kuće (u svim ovim radovima mi nismo financijski sudjelovali). Svi radovi se izvode pod budnim okom nadzornog inženjera. Planirani dovršetak radova je srpanj 2022 godine. Po dovršetku i zatvaranju objekta bit će utrošena i naša sredstva za opremanje kuće sa svim potrebnim namještajem kao što smo vas upoznali u prvom pismu.

Ukoliko još netko želi pripomoći svojim financijskim prilogom može to učiniti putem donje uplatnice, kako bismo barem jednoj obitelji s područja naše Banovine što prije vratili osmijeh na licu.

Hvala svima na dosadašnjim prilozima uz poruku da ćemo vas o utrošku svih doniranih sredstava obavijestiti na isti način nakon realizacije našeg dijela ove akcije.

Rušenje stare kuće

Izgradnja buduće kuće obitelji Salamun, prosinac 2021.