Rapha Womens 100 Zagreb – Sisak – Buševec 2016.

Održan je prvi biciklistički događaj za žene “Rapha Womens 100 Zagreb 2016.” koji se istovremeno  vozio u više zemalja, a prvi puta u Hrvatskoj. Riječ je o globalnom projektu u kojem u isto vrijeme diljem svijeta na tisuće žena biciklira 100 kilometara. Ovo je prvi put da se Rapha Women’s 100 održao u Hrvatskoj. Krenulo se u prijepodnevnim satima s Bundeka, išlo se preko Siska, a cilj je bio u Buševcu gdje je poslijepodne pristiglo 130 sudionika biciklijade, od kojih su 85 bile žene.
Najmlađi član imao je 7 godina, i on je odvozio jednu rutu, a moramo reći da nitko nije odustao na biciklijadi, svi su stigli do cilja. Prezadovoljni smo kako je sve proteklo i sve čestitke Kseniji Kulić, voditeljici portala biciklijade.com u suorganizaciji ovog događaja u Hrvatskoj.
Svakih 20 kilometara bile su pauze od 10-ak minuta, a u Sisku su se odmorili sat vremena te su krenuli prema Buševcu.
Mnogi su ovu biciklijadu doživjeli kao turistički događaj. Odmorili smo se u Bukevju, u Črnkovcu. Po završetku utrke razgledavali su čardak i kapelicu u Buševcu. Neki su prvi put ovdje i nisu mogli vjerovati koliko imamo biciklističkih staza, a k tome su još i ovako lijepo uređenih.
U sklopu biciklijade rekreativci su tako imali priliku upoznati prirodne ljepote Turopolja.

GALERIJA SLIKA

It’s easy to be overwhelmed by all the assignments you must complete before paper writing service the deadline. Although it is tempting to look for a lower-cost paper writing service that can handle your assignment for you but managing your work may be challenging. Here are the most significant benefits when you use a low-cost essay writing service.

Odgovori